DaSa nameštaj d.o.o.

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da će salon u Beogradu za vreme trajanja kućnog sajma od 10. do 13.11.21. raditi sa radnim vremenom od 10h do 19h.

POGLEDAJTE CEO ASORTIMAN
Info 2

Ugaone garniture DaSa nameštaj

UGAONE GARNITURE

Ugaone garniture su veoma pogodne za manje prostore i za maksimalno iskorišćenje prostora i uglova. Naši proizvodi vam pružaju mogućnost odabira mebl štofova, boja nogara, ugla garniture, razne modulacije, kombinacije i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ugaonih garnitura iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

LEŽAJI

Naša ponuda ležaja je veoma raznosvrsna, od takozvanih kaučeva sa klik-klak rasklapanjem pa do velikih kreveta čijim rasklapanjem dobijate prostor od 200*160 cm za spavanje, od ležaja sa žičanim jezgrom a i sa sunđerom. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Ležajevi DaSa nameštaj

Garniture DaSa nameštaj

GARNITURE

Garniture su veoma popularna kategorija jer dozvoljava kupcu veliku slobodu u odabiru, kako delova garniture tako i kombinaciji troseda, fotelja... Kao i u drugim kategorijama i kod garnitura imate mogućnost izbora mebl štofova, boja nogara... Na ovoj stranici možete pogledati ponudu garnitura iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

FOTELJE

U ovom delu vam predstavljamo ponudu fotelja koje možete kupiti zasebno a odlične su za kombinaciju sa garniturama i ležajima. Ovo je deo ponude jer se veliki broj fotelja nalazi u sklopu garnitura ali se i one mogu zasebno kupiti. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu fotelja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Fotelje DaSa nameštaj

Bračni kreveti DaSa nameštaj

BRAČNI KREVETI

U ponudi su bračni kreveti sa žičanim jezgrom i kutijama za odlaganje posteljine i stvari. Kao i u drugim kategorijama imate mogućnost izbora mebl štofova, boja nogara... Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

SOFE

Naše sofe su odlične za mirne i lepe kutke u vašim domovima kao i za kombinaciju sa ostalim proizvodima iz našeg asortimana. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu sofi iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Sofe DaSa nameštaj

Taburei DaSa nameštaj

TABUREI

Ponuda taburea je veoma raznovrsna, mogu se odlično kombinovati uz razne elemente nameštaja, da li je to tabure za predsoblje ili spavaću sobu, za kutak sa foteljom u dnevnoj sobi. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

preko

150

partnera kod kojih možete kupiti asortiman naše fabrike nameštaja

preko

20

godina iskustva u proizvodnji kvalitetnog i stilski definisanog nameštaja

posetite nas u salonima u

6

država u okruženju i pronađite komad nameštaja koji će ulepšati vaš dom


img01

Fabrika nameštaja

  Postenje bb, Novi Pazar
   +381 20 371 100
   office@dasa-namestaj.com
   marketing@dasa-namestaj.com

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 08h - 16h
Subota 09h - 17h

img01

Salon nameštaja

   Postenje bb, Novi Pazar
   +381 65 316 11 16
   +381 65 316 11 18
   maloprodaja.np@dasa-namestaj.com

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h - 18h
Subota 09h - 17h

img01

Salon nameštaja

   Vojvođanska 370e, Beograd
   +381 11 314 04 04
   +381 65 316 10 17
   surcin@dasa-namestaj.com

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 09h - 20h
Subota 10h - 19h

Odloženo plaćanje do

12 meseci

čekovima građana

Obezbeđena

ISPORUKA I MONTAŽA

nameštaja

POPUST

10%

za gotovinsko plaćanje
plaćanje karticom
preko računa