DaSa nameštaj Proizvodi

Na ovoj stranici možete pogledati asortiman proizvoda fabrike nameštaja "DaSa nameštaj" d.o.o.

Ugaone garniture DaSa nameštaj

UGAONE GARNITURE

Ugaone garniture su veoma pogodne za manje prostore i za maksimalno iskorišćenje prostora i uglova. Naši proizvodi vam pružaju mogućnost odabira mebl štofova, boja nogara, ugla garniture, razne modulacije, kombinacije i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ugaonih garnitura iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

LEŽAJI

Naša ponuda ležaja je veoma raznosvrsna, od takozvanih kaučeva sa klik-klak rasklapanjem pa do velikih kreveta čijim rasklapanjem dobijate prostor od 200*160 cm za spavanje, od ležaja sa žičanim jezgrom a i sa sunđerom. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Ležajevi DaSa nameštaj

Garniture DaSa nameštaj

GARNITURE

Garniture su veoma popularna kategorija jer dozvoljava kupcu veliku slobodu u odabiru, kako delova garniture tako i kombinaciji troseda, fotelja... Kao i u drugim kategorijama i kod garnitura imate mogućnost izbora mebl štofova, boja nogara... Na ovoj stranici možete pogledati ponudu garnitura iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

FOTELJE

U ovom delu vam predstavljamo ponudu fotelja koje možete kupiti zasebno a odlične su za kombinaciju sa garniturama i ležajima. Ovo je deo ponude jer se veliki broj fotelja nalazi u sklopu garnitura ali se i one mogu zasebno kupiti. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu fotelja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Fotelje DaSa nameštaj

Bračni kreveti DaSa nameštaj

BRAČNI KREVETI

U ponudi su bračni kreveti sa žičanim jezgrom i kutijama za odlaganje posteljine i stvari. Kao i u drugim kategorijama imate mogućnost izbora mebl štofova, boja nogara... Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU

SOFE

Naše sofe su odlične za mirne i lepe kutke u vašim domovima kao i za kombinaciju sa ostalim proizvodima iz našeg asortimana. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu sofi iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU
Sofe DaSa nameštaj

Taburei DaSa nameštaj

TABUREI

Ponuda taburea je veoma raznovrsna, mogu se odlično kombinovati uz razne elemente nameštaja, da li je to tabure za predsoblje ili spavaću sobu, za kutak sa foteljom u dnevnoj sobi. Veliki izbor mebl štofova, boja nogara, kombinacija i pre svega udobnost i dugortajnost. Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ležaja iz asortimana naše fabrike nameštaja.

POGLEDAJTE PONUDU